Audi hører til blandt elite bilerne på markedet, og Audi A8 er Audis topmodel, så der er altså tale om en stor og komfortabel limousine, der alligevel er så elegant og karakterfuld, at den kan indfri de mest kræsne køberes krav og forventninger. Hvis man vægter komfortabilitet og driftsikkerhed højt, så bør man anskaffe sig en ny eller brugt Audi A8, der lever op til de nyeste krav til komfort, sikkerhed og miljø. Bilen hører til i den absolutte topklasse, men desværre koster bilen langt over en million kr., så de færreste har råd til denne luksusbil. Nu er det imidlertid blevet nemmere at få råd til en Audi A8, idet man kan købe en lettere brugt Audi A8 med samme egenskaber og garanti som en ny bil. Man kan nemlig på Audis hjemmeside finde en brugt Audi A8 til en noget lavere pris end vejledende udsalgspris, idet der er tale om biler betegnet Audi Approved Plus (AAP).

Fordele ved AAP

Man bør være varsom med at købe brugte biler, da de jo kan indeholde skjulte fejl og defekter, som ikke altid er synlige. Det kan være yderst kostbart at skulle reparere bilens styretøj, gearkasse, forhjulslejer, ophæng eller motor, så derfor er det en velkommen nyhed til bilkøbere, der leder efter en ny bil men kun vil betale brugtprisen på bilen. Audi har derfor skabt en kompromisløsning, og den gælder overalt i Europa, og den er blevet modtaget med glæde blandt bilkøbere, der nu bedre tør investere mange 100.000 kr. i en brugt bil, da Audi med AAP garanterer for bilens kvalitet. En bil med betegnelsen AAP er nemlig nøje blevet gennemgået fra A-Z af Audis egne specialtrænede teknikere, der har udskiftet defekte samt uoriginale dele til nye originaldele fra Audi, således bilen igen er 100 % i orden som en ny bil. Bilerne med AAP er ofte kun 1-2 år gamle og har kørt under 10.000 km, så der er altså tale om en ny bil, der er lettere tilkørt. Man får umiddelbart 2 års fuld garanti på bilen, og samtidigt får man altså yderligere 2 års serviceaftale på bilen, der løber i 2 år, eller indtil bilen har kørt totalt 40.000 km. Dermed er man sikret mod uventede udgifter på bilen, hvis uheldet alligevel er ude. Der medfølger desuden fri Autohjælp på bilen, der dækker overalt i Europa.

Fakta om Audi A8

Den eneste ulempe ved AAP er derfor, at disse biler er en smule dyrere end biler uden AAP, men til gengæld får man jo rigtig meget for pengene, da denne garanti er hver eneste kr. værd. Desuden sparer man jo ofte over 100.000 kr. på bilen ved at købe en brugt Audi A8, og selv en brugt Audi A8 vækker stadig masser af prestige, uanset hvor man kommer frem. En A8 er nemlig en en driftsikker limousine, hvor funktionalitet, komfort og design smelter sammen i en højere enhed. Når man kører en tur i bilen, så mærker man hurtigt, der er tale om en gedigen bil med et godt vejgreb og en høj stabilitet. Bilen har en adaptiv luftaffjedring, og kabinen er effektivt støjdæmpet. Desuden kan man få bilen leveret med alle former for ekstraudstyr, og disse er endda standard på bilen:

  • Adaptiv luftaffjedring
  • Aktiv støjreducering
  • Dæktrykkontrol
  • Fartpilot
  • LED-lygter
  • Lyssensor
  • Regnsensor
  • Tyverialarm