Firmaer rundt omkring i landet er vilde med at lease store biler, da dette giver firmaet et godt renommé samt tilfredse medarbejdere, der kan komme rundt med stil i en lækker stor firmabil. Ikke mange privatpersoner køber en bil i millionklassen, men mange vælger at lease en sådan ekstravagant luksusbil, hvis man har behovet at skulle have en unik bil i en periode, og det kan også gælde privatkunderne. En af de største og mest luksuriøse er Audis topmodel Q7, der kan fås med sæder som personbil eller som firmabil med gule plader. Man kan faktisk kun nævne positive sider ved denne utrolige bil måske lige bortset fra prisen, der typisk ligger i området 1-1,5 million kr. Her kommer et lidt ukendt råd om, hvordan man nu kan købe en brugt Audi Q7 til en noget nedsat pris, hvor der reelt er tale om en helt ny men lettere tilkørt bil i tiptop stand og med fuld garanti. Man kan derfor risikofrit købe en brugt Audi Q7 og samtidig spare hundredetusinder af kr., hvis man vælger en brugt Audi Q7 med AAP, og udvalget ses på Audis hjemmeside.

Dette omfatter AAP

De færreste har hørt om garantiordningen ved navnet Audi Approved Plus (AAP), da den kun har eksisteret i et års tid og kun inden for Audi koncernen. Idéen er genial, da mange store autoforhandlere kan brænde inde med en del nyere biler, der typisk er under to år gamle og kun har kørt få tusinde km. Dette kan være biler, der har været anvendt til præsentation, demonstrationer, testkørsel og korttidsleasing, og mange købere er som regel villige til at betale lidt mere for en bil, der er helt ny og med fuld garanti. Det kan være risikabelt og farefuldt at købe en brugt bil, da der kan være skjulte fejl og mangler ved en sådan bil, at man først opdager det senere, og dette kan måske koster mere end 100.000 kr. at få udbedret. Men nu kan det alligevel betale sig at købe en lettere brugt Audi Q7 eller anden Audi, idet man med ordningen AAP får disse fordele med i prisen:

  • Fuld garanti på bilen i 2 år.
  • Udvidet serviceaftale i yderligere 2 år.
  • Gratis autohjælp overalt i Europa i hele AAP perioden.

Man kan kort sagt se frem til en tryg bilhandel, hvor man er garderet mod uventede regninger og omkostninger på bilen bortset fra de sædvanlige driftsudgifter til brændstof, forsikring og afgifter. Reparationer og service betales af Audi, men i virkeligheden får Audi ingen nye udgifter ved dette, da Audi i forvejen har gennemtjekket bilen så nøje, at alt er kontrolleret og 100 % i orden. Alle dele er originale, og slidte og beskadigede dele er erstattet af nye, så bilen er derfor i topform og i samme stand som en helt ny bil blot lettere tilkørt. Bilen kan derfor med regelmæssig pleje holde til en lang periode med problemfri kørsel, og køberen kan spare en del penge ved at købe en brugt Audi Q7.

Årsager til at vælge Q7

Man kan naturligvis vælge de mindre SUV modeller fra Audi som Q3 og Q5, men Q7 er topmodellen, der har mest plads samt størst motor, og en Q7 er indbegrebet af en rummelig men yderst præsentabel firmabil, da dens design er let, elegant og sportsligt. Bilen kan fås med op mod hele 333 hk, og da model Q7 har firehjulstræk, så vil man altid have en tryg og sikker kørsel med et godt vejgreb. En Q7 er en funktionel luksus-SUV med en stor og komfortabel kabine, og bilen har alt i sikkerheds- og hjælpesystemer herunder de specielle funktioner:

  • Adaptiv fartpilot (tilpasser farten i sving og rundkørsler).
  • Velfungerende hjælpesystem (bakke med en anhænger).