Hvis man stiller krav om en ny kvalitetsbil med markedets højeste sikkerhed, så skal man forvente et meget dyrt prisniveau, idet man jo prioriterer komfort, køreglæde og sikkerhed højest. Økonomien for en bil stiller visse begrænsninger, således man normalt må indgå en kompromisløsning, når man anskaffer sig en bil. Hvis man kan leve med en brugt bil, så falder biler jo en del i pris afhængigt af deres alder og stand, og en helt ny bil kan nemt koste en halv eller en hel million kr. Hvis man gerne vil have mest bil for pengene, så bør man overveje et kvalitetsmærke som Audi, og nu er det endda muligt på Audis hjemmeside at finde f.eks. en brugt Audi A6 til en lavere pris end nyprisen men i samme stand som en helt ny bil. Der er tale om et nyt internationalt koncept ved navn Audi Approved Plus (AAP), hvor man får helt ekstraordinær garanti ved køb af en brugt bil, hvilket helt fjerner den naturlige skepsis, som de fleste har overfor brugte biler.

Audis brugtbils koncept

Alle bilister er klar over den risiko der findes, når man anskaffer sig en brugt bil, der jo netop måske har skjulte fejl eller mangler, der kan blive kostbare at udbedre, og dette kan være den egentlige grund til at sælge bilen. Hvis man nu vil have den højest mulige sikkerhed for at lave en fornuftig bilhandel, så bør man derfor finde en passende bil med AAP, idet man får alle disse fordele med i handlen:

  • 2 års fuld garanti på bilen
  • En serviceaftale på 2 år efterfølgende (stopper efter 40.000 km kørsel)
  • Fri autohjælp i Europa

Man kan trygt og roligt købe en Audi med AAP, da der er tale om lettere tilkørte biler, der kan sammenlignes i både stand og udseende med en helt ny bil. Typisk er bilerne under 1 eller 2 år gamle, og de har kun kørt få km. Man kan sove roligt, selvom man køber en brugt bil, idet bilen er 100 % i orden, da Audis egen teknikere nøje har gennemgået bilen, og eventuelle slidte eller beskadigede autodele er udskiftet med nye, og alt er naturligvis originalt Audi udstyr. Under hele garantiperioden vil man derfor ikke få nogen uventede regninger til reparationer og service, da Audi står for dette i henhold til AAP aftalen, og derfor vil selv dyre omkostninger som en ny motor, gearkasse, differentiale eller øvrige avancerede bildele blive udbedret kvit og frit på et autoriseret Audi værksted. Man skal derfor ikke forvente dette vil forekomme, men skule uheldet være ude, så er man sikret mod dette, og bedre løsning kan man jo ikke forlange.

Årsager til at vælge en brugt Audi A6

Man får mest bil for pengene, såfremt man beholder samme bil i flere år, så derfor bør man nøje kende sit kørselsbehov for fremtiden, og en A6 er et glimrende valg, da den både er stor, komfortabel og luksuriøs, så kan den nemt dække de mest krævende behov. Man kan ofte spare 50-100.000 kr ved at købe en brugt Audi A6 frem for at købe en ny, dermed falder den årlige investering, når man laver et budget for sin bil for den kommende årrække. Med en regelmæssig pleje og vedligeholdelse kan man nyde en Audi i mange år, da bilerne er fremstillet af kvalitetsmaterialer. Man kan både vælge en A6 i normal sedan udgave (limousine) eller som en rummelig stationcar (Avant), og desuden kan den også fås i sportsudgave med firehjulstræk (allroad quattro). Dermed kan man både anvende en sådan bil som praktisk familiebil og som en præsentabel firmabil. Audi er karakteristisk ved et stilrent og elegant design samt en ergonomisk og lydsvag kabine, således man kan nyde en rolig og behagelig kørsel. Desuden har model A6 et godt vejgreb, en høj accelerationsevne, effektive bremser og en god balance i undervognen, og bilens sikkerhed er helt i topklasse med 5/5 stjerner i Euro NCAP’s kollisionstest.