Mange gange kan man nemt komme i tvivl om, hvilken ordning der er den bedste, når man har fundet en dejlig bil, og man bliver spurgt, skal den købes eller leases? Generelt er svaret, at det bedst kan betale sig at lease en bil, hvis der er tale om en stor og dyr model, og hvis man kun vil beholde den i 1-4 år.

De helt små og billige biler er generelt set for dyre at lease, da de bliver berørt af 160.000 kr. reglen, der er grundbeløbet for beskatningsgrundlaget for en leaset bil, så derfor er leasing en fordel for især dyrere biler som for eksempel luksuslimousine Audi A7, der fra ny koster omkring en lille million kr. og opefter afhængig af ekstraudstyr og motor. Den kan koste omkring 10.000 kr. om måneden i leasingydelse, men den store fidus er, at man kan købe en brugt Audi A7 på Audis hjemmeside i ny stand med fuld garanti men til reduceret pris på grund af Audis nye Audi Approved Plus (AAP) garantikoncept.

Audi konceptet AAP

Hos mange bilforhandlere verden over kender man til problemet med at få solgt nyere biler, der reelt ikke er hverken gamle eller slidte, da de normalt er kun 1-2 år gamle og har kørt få tusinde km. Der er imidlertid tale om brugte biler, der normalt kun sælges med en yderst begrænset garanti, og når man skal betale mange hundredetusinde kr. på en bil, så vælger mange at købe en helt ny bil, da merprisen kun er 100-200.000 kr., og man jo får 2 års fuld garanti på nye biler.

Audi har løst problemet med AAP ordningen, idet man nu får en yderst dækkende garanti ved køb af en AAP bil fra Audi, da man får 2 års fuld garanti, der så efterfølges af en 2 års serviceaftale, der udløber efter 40.000 kørte km. I hele perioden vil Audi betale alle uventede udgifter på bilen herunder timeløn og materialer men også autohjælp i hele Europa.

På den måde er der altså ingen risiko ved at købe en brugt bil, da man jo ellers som køber frygter, at der skal være skjulte fejl og mangler på bilen, der først kommer til udtryk efter nogle måneder, og hvor det koster en mindre formue at få udbedret problemet.

Audi får sjældent ekstraudgifter på denne konto, da de nemlig har garderet sig ved at i forvejen gennemtjekke AAP bilerne, således de ikke har slidte eller defekte dele, da disse er blevet erstattet af nye Audi dele, således bilen ved levering optræder i ny stand men blot lettere tilkørt.

Luksusbilen Audi A7

Topmodellen hos Audi hedder A8, men mange vælger en Audi A6 som personbil eller præsentabel firmabil, og modellen A7 indeholder det bedste fra begge modeller. Der er således stil og elegance men også rå power i en ny eller brugt Audi A7, som kan være det oplagte valg i mange situationer. En brugt Audi A7 kan købes til under 800.000 kr., og man kan vælge en billig finansiering oveni købet, således ordningen er bedre end leasing eller køb af ny bil. En A7 er en stilren og sportslig bil, der kan fås med enten forhjulstræk eller firehjulstræk samt med forskellige typer motorer som eksempelvis en kraftig V6-dieselmotor med hele 320 hk og en tophastighed på 250 km/t. En Audi A7 giver dig komfort og køreglæde på højeste niveau, da dette er en stor luksusbil i et gennemført og elegant design. Der er masser af plads til passagererne, men der er også plads til masser af bagage, og man sidder komfortabelt i den rummelige og lydisolerede kabine, da man får en god og sikker køreoplevelse. Der findes et utal af ekstraudstyr til bilen herunder:

  • Fartpilot.
  • Lyssensor.
  • Regnsensor.
  • Dæktrykkontrol.
  • Automatisk nedblændeligt bakspejl.
  • Natsynsassistent.
  • Parkeringsassistent.
  • Keramiske bremsere.
  • Sænket sportsundervogn.