Normalt bør man være yderst påpasselig med hensyn at købe brugte biler, da de jo måske netop er billigt til salg på grund af alvorlige fejl eller mangler, der kan være rigtig kostbare at få udbedret. Brugte biler sælges som regel uden eller med en meget kortvarig garanti, men den anerkendte tyske koncern Audi tilbyder nu et attraktivt koncept, der kan sætte mere gang i salget af lettere brugte biler og med fuld tryghed til køberne.

Gennem de seneste 20 år har Audi A4 vist sig at være en rigtig bestseller, der giver mest bil for pengene, når man sammenligner komfort, pris, køreglæde, egenskaber, holdbarhed, brændstoføkonomi og andre parametre. Nu findes der endda en herlig mulighed for at bevare garantien og købe en så godt som ny men lettere brugt Audi A4 på Audis hjemmeside, hvor man kan spare måske 50-150.000 kr. i forhold til bilens nypris.

AAP konceptet fra Audi

Det er Audis nye AAP garantikoncept (Audi Approved Plus), der tillader købere at anskaffe sig en reelt ny bil til nedsat pris. Der er typisk tale om demonstrationsmodeller og biler anvendt til udlån og korttidsleje, således AAP biler generelt er under to år gamle og kun har kørt nogle få tusinde km. Bilerne kan derfor ikke længere sælges som nye, men Audi gennemgår nu bilerne nøje på deres eget værksted, hvor man udskifter alle slidte og defekte dele med nye dele, så på den måde er bilen faktisk i ny stand men blot lettere tilkørt.

Som køber får man en meget omfattende garanti på 2 år til at starte med, men derefter modtager man så en udvidet serviceaftale, der løber i yderligere 2 år, eller til bilen har kørt i alt 40.000 km. I hele denne lange periode er man totalt dækket mod uventede udgifter på sin bil, da Audi betaler for både reservedele om værkstedsregninger og sågar også for autohjælp i hele Europa.

Man får sandsynligvis ikke brug for garantien, men det er yderst betryggende at vide, at den findes, hvis uheldet er ude, således man med sindsro kan have glæde af en lettere brugt Audi A4 til nedsat pris men med samme stand og specifikationer som en helt ny bil.

Derfor er Audi A4 så populær

En A4 er en rummelig familiebil og er også et oplagt valg som præsentabel firmabil, så derfor er bilen så anerkendt for sin størrelse, kvalitet og elegante design, der passer til de fleste formål. Man kan endda få bilen i flere udgaver og med forskellige typer motorstørrelser, og det kan være som en klassisk sedan-udgave, som en rummelig stationcar-udgave eller i en sportslig udgave med permanent firehjulstræk.

Der er tydeligvis tale om en yderst stabil og pålidelig bil i høj kvalitet, der kan holde til mange års komfortabel kørsel og give køreglæde til alle passagererne. Audis biler er alle i højeste sikkerhedstrin hos NCAP med fem stjerner, og de har også en lækkertog strømlinet design.